Recensies


Hieronder kunt u al onze recensies lezen.

 

Lars (personal training)

“Elke week een uur samen sporten! Daarna ben ik helemaal ontspannen en toch vol energie! Ik vind het TOP bij Nita!”

 

Cecile (Pilates/Body&MindOutdoor)

“Ik ken Nita van haar pilateslessen. Met het concept body & mindtraining heeft zij daar nog iets aan toegevoegd: bewust bewegen en kracht opbouwen. Wekelijks in het park: geeft energie en ontspanning én sterkere spieren. Nita heeft een combinatie van enthousiasme en professionaliteit. Ze kiest een trainingsprogramma dat past bij haar sporters en levert maatwerk.”

 

Anouk (transform)

“Zoveel van Nita geleerd! En daarnaast is het ook gewoon heel erg leuk en gezellig ”

 

Heleen (transform)

“Fijne en vooral goede persoonlijke begeleiding!”

 

Christien (transform)

“Ik maak sinds een paar weken ‘gebruik’ van Nita. Ze weet echt waar ze over praat, heeft goed advies en goede ideeën. Haar enthousiaste manier van coachen en uitleggen helpt mij echt en we zijn pas net begonnen!”

 

Janet (reset)

“Professioneel advies & begeleiding.
Bedankt voor alle tips!”

 

Wilma (diverse groepslessen)

 “Je geeft me plezier en evenwicht en inzichten die ik zonder jou niet had gehad. Je bent altijd duidelijk en gul met het overbrengen van kennis en lijkt onvermoeibaar bij het mensen de goede kant op helpen, zonder ooit drammerig te worden, wat al een kunst op zich is.”

 

Harry en Maggie (diverse groepslessen)

“Heerlijke, leuke, inspirerende lessen”

 

Tineke (diverse groepslessen)

“Dankjewel voor je fijne en vooral professionele lessen die je gaf! Je persoonlijke aandacht, delen van lief en leed, een luisterend oor en gevoel voor humor en een enthousiasme!”

 

José (transform)

“Dank je voor je support, wijze woorden en enthousiasme”

 

Liesbeth (diverse groepslessen)

“Bedankt voor jouw fijne lessen, met een kwinkslag, anekdotes over opvoeden, wijze raad met een knipoog en uptempo in beweging en dan weer ontspannen.”

 

Wendy (diverse groepslessen)

“Van nature ben ik niet zo’n sportief type dus ik moet me er vaak toe zetten. Maar een eenmaal klaar voelde ik altijd dat het goed was voor mijn lichaam en geest. Zeker omdat jij er was met je humor, relativeringsvermogen en kwetsbaarheid. Dank voor je fijne sympathieke lessen waarin ik mezelf mocht zijn.”

 

Fianne

“Hoe word je een favoriete sportjuf? Ben een kei in je vak, draag je enthousiasme over, ben open en spontaan, toon betrokkenheid en maak samen wat mee. “

 

Esther (warming up bij evenementen)

“Heerlijke, vrolijke en enthousiaste warming up weer. De hele club stond te swingen! Super!”